Πρόσκληση του ADR point σε networking event για επιχειρήσεις

INVITATION.jpg

Πρόσκληση του ADR point σε networking event για επιχειρήσεις

Το ADR point διοργανώνει τον Φεβρουάριο 2020 δύο networking brunches στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ADR4ALL – HORIZON2020.

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και να δημιουργηθούν ευκαιρίες συνεργασίας.

Για το λόγο αυτό διοργανώνονται στην Αθήνα δύο αυτοτελείς εκδηλώσεις, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 (10.00 - 14.00) & Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, (10.00 - 14.00), στις εγκαταστάσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης (Μαυρομιχάλη 23 - ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΛΕΙΑΔΕΣ) και σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής με τη χρήση των παρακάτω συνδέσμων.

Δήλωση  συμμετοχής για τις 18/2/2020 
Δήλωση συμμετοχής για τις 19/2/2020

Η συμμετοχή στο Networking Brunch είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Το ADR point αποτελεί τον πρώτο και μεγαλύτερο ιδιωτικό φορέα εναλλακτικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών στην Ελλάδα. Είναι φορέας του μητρώου της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, κοινοποιημένος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μέλος της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ODR platform).

Το ADR point υποδέχεται αναφορές καταναλωτών από όλους τους τομείς εγχώριων & διασυνοριακών διαφορών και τις διαβιβάζει στους προμηθευτές προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα εξωδικαστικής τους επίλυσης.

Στο πλαίσιο του ίδιου Ευρωπαϊκού Προγράμματος θα βρείτε εδώ ερωτηματολόγιο για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και σας προσκαλούμε να αφιερώσετε ελάχιστα λεπτά να το συμπληρώσετε.

 

ADR point

Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

european.programmes@adrpoint.gr