Συνδρομή σε Διαπραγματεύσεις

Διαπραγματευόμαστε καθημερινά

Η ανάγκη για διαπραγμάτευση υπάρχει καθημερινά σε πολλά επίπεδα και σε διαφορετικές συνθήκες. Κάθε φορά που κάποιο θέμα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ή διαφοράς μεταξύ δύο ιδιωτών ή εταιρειών, το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος είναι η διαπραγμάτευση μεταξύ των μερών. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από την απλή ή σύνθετη φύση της διαφοράς, που μπορεί να είναι από μια μεγάλη εταιρική σύγκρουση μέχρι μια συνηθισμένη μισθωτική διένεξη που συναντάμε καθημερινά στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Η διαπραγμάτευση είναι επιστήμη & τέχνη!

Πράγματι. Η διαπραγμάτευση είναι μια επιστήμη με θεωρία και πράξη, με μεθόδους διαχείρισης και ειδικές τεχνικές, με δομή και διαδικασίες. Χρειάζεται καλή προετοιμασία, ετοιμότητα στις προτάσεις, στόχους, ευελιξία, δεξιότητες για την αποφυγή των τεχνικών της άλλης πλευράς, σχεδιασμό λύσεων, παραχωρήσεις, έλεγχο συναισθημάτων και πολλά ακόμη. Για αυτό και πολλοί λένε πως η διαπραγμάτευση είναι τέχνη.   


Ειδικοί διαπραγματευτές

Σε χώρες του εξωτερικού είναι συχνό φαινόμενο τα μέρη να χρησιμοποιούν ειδικούς διαπραγματευτές που βρίσκονται μαζί τους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, τους συμβουλεύουν σε κάθε στάδιο της διαπραγμάτευσης, γνωρίζουν πως να διαχειριστούν τα αισθήματα και τα αιτήματα της άλλης πλευράς και έχουν την εμπειρία να καταλήξουν σε μια συμφέρουσα συμφωνία που θα γίνει αποδεκτή και σεβαστή χωρίς να δημιουργεί την εικόνα της ήττας στο άλλο μέρος.


Αμοιβή

Η αμοιβή αποτελεί αντικείμενο συμφωνίας ανάμεσα στην εταιρεία ή τον ιδιώτη και τον διαπραγματευτή που θα αναλάβει την υπόθεση. Συνήθως περιλαμβάνει το κόστος των εξόδων (αν χρειάζονται μετακινήσεις, διαμονή κλπ), μια σταθερή αμοιβή για τη διαχείριση της υπόθεσης και μια ποσοστιαία επιβράβευση στην περίπτωση επίλυσης της διαφοράς ή επίτευξης της συμφωνίας. Οι αμοιβές είναι χαμηλότερες συγκριτικά με τη διαδικασία "Ανάθεση Διαπραγμάτευσης", στην οποία ο διαπραγματευτής χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό του πελάτη χωρίς τη φυσική του παρουσία. 


Τρόπος πληρωμής

Οι αμοιβές ανά υπόθεση και οι επιχειρηματικές συνδρομές καταβάλλονται στον τραπεζικό λογαριασμό του ADR point:

Τράπεζα:Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  
ΙΒΑΝ:GR8101718630006863138210570
Δικαιούχος: ADRpoint ΙΚΕ - Κέντρο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών

Τράπεζα:Τράπεζα EUROBANK  
IBAN:GR8502600300000970201261703
Δικαιούχος: ADRpoint ΙΚΕ - Κέντρο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών

 

Αν έχετε λογαριασμό PayPal,  η πληρωμή είναι ακόμη πιο εύκολη! Απλά κάντε ΚΛΙΚ στο παρακάτω εικονίδιο και συνδεθείτε στο PayPal.me.

 

 


Διαδικασία

Εαν θέλετε τη συνδρομή ενός διαπραγματευτή του ADR point στις συζητήσεις που κάνετε με άλλα μέρη για κάποιες υποθέσεις σας, κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να επικοινωνήσετε μαζί μας 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ