ΠΡΟΗΓΜΕΝH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. 27-28/5/2021-Online

ΠΡΟΗΓΜΕΝH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. 27-28/5/2021–Online Έκδοση

ΠΡΟΗΓΜΕΝH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. 27-28/5/2021-Online

Η εκπαίδευση διοργανώνεται από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας στις 27-28 Μαΐου 2021.  Η εκπαίδευση έχει διεθνή προσανατολισμό, αναδεικνύει την εξειδίκευση του τμήματος στη διαμεσολάβηση και επικεντρώνεται στη σημασία της αυτοδιάθεσης των μερών στη διαμεσολάβηση, η οποία συχνά στην πράξη μπορεί να επισκιάζεται από στόχους όπως η επίτευξη ικανοποιητικής συμφωνίας ή η προστασία ενός αδύναμου μέρους ή η ικανοποίηση των ποσοστών επιτυχίας στο πλαίσιο ενός συστήματος διαχείρισης διαφορών.

Η διήμερη εκδήλωση (course flyer) περιλαμβάνει διαλέξεις από διακεκριμένους μελετητές και ειδικούς από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, το Ινστιτούτο Μελέτης του Conflict Transformation, την Ιταλική Ένωση Διαμορφωτικής (Transformative) Διαμεσολάβησης, τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Hofstra (Hampstead, Νέα Υόρκη) κ.λπ. και στοχεύει να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες για τον τρόπο που η αυτοδιάθεση των μερών γίνεται σεβαστή στη διαδικασία (ή όχι) και πως η διάθεση του διαμεσολαβητή να κατευθύνει τη διαδικασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις δικές του απόψεις και τη δική του προσέγγιση σε διαφορετικά πλαίσια σύγκρουσης.

Το μάθημα διεξάγεται στα Αγγλικά και τα Ιταλικά με ταυτόχρονη μετάφραση και πληροί τα κριτήρια της υποχρεωτικής διετούς μετεκπαίδευσης για διαμεσολαβητές και εκπαιδευτές διαμεσολάβησης στην Ιταλία.

Οι εκπρόσωποι θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό.

Επικοινωνήστε στο segreteria.corsiperfezionamento@dsg.unifi.it για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας έως τις 26 Μαΐου 2021.