Χρήση Online Εφαρμογών Επίλυσης

 


Ηλεκτρονική επίλυση

Σε έναν κόσμο που λειτουργεί online, είναι πολύ λογικό να μπορούμε να λύνουμε και τις διαφορές μας online.  Μιλάμε λοιπόν για ηλεκτρονικές διαπραγματεύσεις και ηλεκτρονική διαμεσολάβηση.  Και το ADR point πρωτοπορεί στην ηλεκτρονική επίλυση διαφορών.  Είναι πολύ πιο εύκολο και απλό από ότι ίσως έχετε φανταστεί. Σκεφτείτε τη δυνατότητα να μπορείτε να επιλύσετε μια εμπορική σας διαφορά με μια εταιρεία της Γερμανίας, ή τη μισθωτική σας διαφορά με τον εκμισθωτή σας που κατοικεί σε μια άλλη πόλη, χωρίς την ανάγκη να μετακινηθείτε από το γραφείο σας. Δεν είναι εξαιρετική η τεχνολογία!

Για να την κάνουμε λοιπόν απλή καθημερινή πράξη για εσάς, συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους.


Πλατφόρμα Διαπραγματεύσεων Smartsettle

Υπάρχουν φορές που η διαφορά δύο μερών δεν είναι τόσο σύνθετη και περιορίζεται σε ένα μόνο θέμα και αυτό είναι κυρίως οικονομικό (χρηματικής αξίας). Η τεχνολογία έχει αναπτύξει εφαρμογές που διαχειρίζονται με μια «τεχνολογική ουδετερότητα» την επίλυση τέτοιου είδους διαφορών. Το ADR point συνεργάζεται με την πλατφόρμα SMARTSETTLE που διαθέτει μια μεγάλη τεχνογνωσία σε συστήματα blind bidding «τυφλής διαπραγμάτευσης» και κάνει πολύ απλή την επίλυση αυτών των διαφορών. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πως θα την χειριστείτε ως μέρος μιας διαφοράς. Εμείς είμαστε εδώ για να το κάνουμε για εσάς πολύ απλό. Αν όμως θέλετε να γνωρίσετε την πλατφόρμα καλύτερα, σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο περιβάλλον SMARTSETTLE!

 


Πλατφόρμα Διαμεσολάβησης ΖΟΟΜ

Στην online εναλλακτική επίλυση διαφορών η τεχνολογία αποτελεί το λεγόμενο «τέταρτο μέρος». Το ADR point συνεργάζεται με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ που παρέχει ένα πολύ φιλόξενο και εξελιγμένο περιβάλλον που εξυπηρετεί τις ανάγκες και προδιαγραφές της ηλεκτρονικής διαμεσολάβησης και των πιο σύνθετων διαπραγματεύσεων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πως θα την χειριστείτε ως μέρος μιας διαφοράς. Αφήστε το στον διαμεσολαβητή του ADR point. Αν όμως θέλετε να τη γνωρίσετε καλύτερα, σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο περιβάλλον ZOOM!

 


Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή είναι η καινοτομία με την οποία λειτουργεί το ADR point. Ξέρουμε πως είναι κάτι νέο για εσάς. Αν υπάρχει λοιπόν κάτι που δεν καταλαβαίνετε ή θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνιση για τις online διαδικασίες επίλυσης επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που έχουμε στη διάθεσή σας: