Διαδικασίες & Ενέργειες Επίλυσης


Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Οι πληροφορίες έχουν αξία όταν περιορίζονται στις απαραίτητες. Αυτό κάνουμε στο  ADR point. Σας δείχνουμε τον τρόπο να κάνετε εύκολα βήματα προς την επίλυση μιας διαφοράς. 


Διαπραγματεύσεις

Γνωρίζετε ασφαλώς πως διαπραγματευόμαστε όλοι καθημερινά. Απλά στο ADR point τα πράγματα είναι πιο... επαγγελματικά! Διαβάστε την ενότητα για τις διαπραγματεύσεις και είναι βέβαιο πως θα μπείτε σε έναν καινούργιο κόσμο.


Διαμεσολάβηση

Η διαμεσολάβηση είναι μια απλή και δομημένη διαδικασία. Μη φανταστείτε κάτι δύσκολο. Εμείς φτιάξαμε απλούς κανόνες και βήματα που εξηγούν τη διαδικασία επίλυσης σε όλα της τα στάδια μέχρι τη λύση της διαφοράς σας.


Όσα πρέπει να ξέρετε

Εκτός από τα βήματα της διαμεσολάβησης σκεφτήκαμε να σας δώσουμε και μια …μακριά λίστα των πλεονεκτημάτων της! Συγκεντρώσαμε επίσης 8 πεδία εφαρμογής της διαμεσολάβησης σε μια μόνο σελίδα! Για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα με  τρόπο εύχρηστο και φιλικό.


Μπείτε στην εναλλακτική επίλυση

Γνωρίστε τις δύο διαδικασίες εναλλακτικής επίλυσης διαφορών σε διαφορετικούς τομείς καθημερινών αναγκών και συγκρούσεων και αναθέστε στο ADR point εύκολα και απλά τη διαμεσολάβηση διαφορών που έχετε με τρίτα μέρη ή τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση μιας διαφοράς ή και την επίτευξη μιας συμφωνίας.

 

   

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ                                 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ


Περισσότερες πληροφορίες

Αν υπάρχει, ωστόσο, κάτι που δεν καταλαβαίνετε ή θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνιση για όσα διαβάσατε, επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που έχουμε στη διάθεσή σας:                    contact us