Γνωρίστε τον πρώτο διαδικτυακό διαγωνισμό διαμεσολάβησης!

website_image-copy-300x251.jpg

Γνωρίστε τον πρώτο διαδικτυακό διαγωνισμό διαμεσολάβησης!

Μπαίνοντας σε μία νέα εποχή, μία εποχή που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τα διαδικτυακά εργαλεία για την ασφάλεια όλων μας, η International Academy of Dispute Resolution (INADR) προχωρά δυναμικά διοργανώνοντας τον πρώτο διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό διαμεσολάβησης. Διοργανωτής αυτή την φορά το Πανεπιστήμιο Mykolas Romeris University της Λιθουανίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 7-11 Ιουλίου,  εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ.

Δηλώστε την συμμετοχή σας κάνοντας κλικ εδώ. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου.

Το ADR point, περήφανος χορηγός του INADR International Law School Mediation Tournament του 2019 που διοργανώθηκε στην Αθήνα, ενθαρρύνει τις νέες και τους νέους φοιτητές με ενδιαφέρον για τη διαμεσολάβηση να επωφεληθούν από την μοναδική αυτή ευκαιρία και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στον διαδικτυακό κόσμο της διαμεσολάβησης.

Είναι μία πραγματική ευκαιρία να μάθουν τα οφέλη του αυτού του ιδιαίτερου τρόπου φιλικής επίλυσης διαφορών, διατηρώντας παράλληλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

  • Προετοιμάστε την ομάδα σας και ετοιμαστείτε να διαμεσολαβήσετε σε ένα νέο διαδικτυακό περιβάλλον!
  • Η διαμεσολάβηση είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος κλάδος της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών. Aποκτήστε πρακτικές δεξιότητες οι οποίες θα σας  δώσουν ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα στην μελλοντική σας σταδιοδρομία!
  • Ο κόσμος μας μεταβαίνει σε ένα ψηφιακό περιβάλλον! Η διαδικτυακή και ηλεκτρονική μορφή επίλυσης διαφορών αποτελεί πια ένα ουσιαστικό και αναπόσπαστο στοιχείο της νέας καθημερινότητάς μας.
  • Συμμετέχετε σε εκπαιδεύσεις από εξειδικευμένους διαμεσολαβητές με μεγάλη εμπειρία από τις ΗΠΑ, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Λιθουανία.
  • Δεν χρειάζεται να καλύψετε έξοδα ταξιδιού και διαμονής. Απλά ανοίξτε τον υπολογιστή σας! Το χρονοδιάγραμμα θα προσαρμοστεί έτσι προκειμένου να εξυπηρετεί τους συμμετέχοντες που ζουν σε διαφορετική ζώνη ώρας.
  • Μία αναμέτρηση χωρίς όρια! Ένας διαγωνισμός με συμμετέχοντες από διαφορετικά πανεπιστήμια και διαφορετικά μέρη του πλανήτη.
  • Αναπτύξτε το δίκτυο σας και δημιουργήστε νέες φιλίες!