Πρόγραμμα ONLINE εκπαίδευσης στην επίλυση διαφορών από το ADR point

1586866498.jpg

Πρόγραμμα ONLINE εκπαίδευσης στην επίλυση διαφορών από το ADR point

Ο φορέας Εξωδικαστικής Επίλυσης Διαφορών ADR point διοργανώνει 4 κύκλους ONLINE εκπαίδευσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ADR4ALL-CONS-ADR-2018.

Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν online, από τις 27/4 έως τις 2/5 μέσω της πλατφόρμας τηλε-διάσκεψης ΖΟΟΜ και απευθύνονται σε διαπιστευμένους διαμεσολαβητές του Υπουργείου Δικαιοσύνης και νομικούς σε ολόκληρη την Ελλάδα με αντικείμενο την προώθηση της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

Κάθε κύκλος εκπαίδευσης έχει τρεις θεματικές ενότητες, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το πλαίσιο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών, διαχείριση συγκρούσεων σε περιβάλλον online και πρακτικά ζητήματα εφαρμογής των διαδικασιών εναλλακτικής επίλυσης.

Η εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι συμμετέχοντες και στις τρεις θεματικές ενότητες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Το ADR point είναι επίσημος φορέας επίλυσης διαφορών, εγγεγραμμένος στο Μητρώο του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κοινοποιημένος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μέλος της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας ODR. Είναι επίσημο Κέντρο για την Αξιολόγηση και Πιστοποίηση Διαμεσολαβητών κατά IMI (www.imimediation .org), έχει εξειδίκευση στη δημιουργία συστημάτων διαχείρισης & επίλυσης διαφορών και συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα σχετικά με την εναλλακτική επίλυση διαφορών.

Δείτε τη πρόσκληση για τις εκπαιδεύσεις κάνοντας κλικ εδω!

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας κάνοντας κλικ εδώ!