Ενημέρωση

ask

 


Γρήγορη & απλή ενημέρωση

Υπάρχει μια σειρά από πράγματα που έχουν σχέση με την εναλλακτική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών. Εμείς κωδικοποιήσαμε τα πιο σημαντικά από αυτά και τα αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας με τρόπο απλό και κατανοητό για να σας δώσουμε έναν οδηγό χρήσης των υπηρεσιών μας και να κάνουμε την ενημέρωσή σας ευκολότερη. Θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στο ανθρωπάκι με τα ... ψώνια στην αρχική μας σελίδα. 


Οδηγός επίλυσης

Υπάρχουν καταναλωτικές διαφορές που προκύπτουν από συναλλαγές σε ένα κατάστημα της αγοράς και άλλες που προκύπτουν από συναλλαγές online. Το ADR point σας δίνει έναν οδηγό επίλυσης και για τις δύο περιπτώσεις. Με απλά βήματα και κατανοητή περιγραφή ώστε να γίνει η διαδικασία επίλυσης ακόμη ευκολότερη. Θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στο χαρακτηριστικό σήμα του information  στην αρχική μας σελίδα.


Νομοθεσία

Αν θελήσετε να ενημερωθείτε σχετικά με τη νομοθεσία στις καταναλωτικές διαφορές έχουμε επιλέξει μια συλλογή νόμων και αποφάσεων που βρίσκεται στο τετράπτυχο στη μέση της αρχικής μας σελίδας, κάτω από τον τίτλο Νομοθεσία.


Βιβλιοθήκη

Στο ADR point δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με έντυπα, άρθρα και εκδόσεις για την ενημέρωσή σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο τετράπτυχο στη μέση της αρχικής μας σελίδας, κάτω από τον τίτλο Βιβλιοθήκη.


Έντυπα

Διαβάστε και εκτυπώστε 5 απλά έντυπα για την καινοτομία του ADR point, τα πλεονεκτήματα της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών, τα πρακτικά βήματα της διαδικασίας και τα οφέλη επιχειρήσεων & καταναλωτών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες επίλυσης του ADR point

 

         


Έχουμε νέα!

Κάθε τι που συμβαίνει στο χώρο της εναλλακτικής επίλυσης των διαφορών, θα το βρείτε αναρτημένο στο πράσινο "ticker" της αρχικής μας σελίδας. Νέα, ειδήσεις, άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ιστορίες, δελτία τύπου. Με ένα κλικ στον τίτλο ή στην φωτογραφία θα δείτε όλες τις αναρτήσεις ανά κατηγορία.


Λείπει κάτι;

Υπάρχει κάτι σχετικό που δε βρήκατε στην ιστοσελίδα μας; Ενημερώστε μας με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα και θα το δούμε άμεσα.


Επικοινωνία με όλα τα μέσα

Έχουμε φροντίσει να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με ευκολία και ταχύτητα. Συνδεθείτε λοιπόν μαζί μας με όλους τους τρόπους.