Χρήση Online Εφαρμογών Επίλυσης

 


Έξυπνες λύσεις

Σε έναν κόσμο που λειτουργεί online, είναι πολύ λογικό να μπορούμε να λύνουμε και τις διαφορές μας online. Η ηλεκτρονική επίλυση διαφορών είναι πολύ πιο εύκολη και απλή από ότι έχετε φανταστεί. Με το ADR point η λύση απέχει μόνο μερικά κλικ από το πρόβλημα!


Καινοτομία στην επίλυση διαφορών

Το ADR point πρωτοπορεί στην ηλεκτρονική επίλυση των διαφορών. Έχει online  λύσεις για τις διαπραγματεύσεις, τη διαμεσολάβηση, τις καταναλωτικές διαφορές. Είναι ευκαιρία να γνωρίσετε μαζί μας ένα νέο ηλεκτρονικό κόσμο επίλυσης διαφορών.


Παγκόσμια Πλατφόρμα YOUSTICE

Το ADR point είναι ο πρώτος πάροχος ηλεκτρονικής (online) επίλυσης παροχών στην Ελλάδα και από τους πρώτους στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας την μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών YOUSTICE. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να τη γνωρίσετε. 


Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα ΗΕΔ

Η Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα ΗΕΔ δημιουργήθηκε σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 524/2013 για να διευκολύνει την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών στην Ευρώπη. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να τη γνωρίσετε.   

 


Απλά βήματα για λύση online

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και γνωρίστε πόσο απλά μπορείτε να λύσετε μια καταναλωτική διαφορά, από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας!

 


Περισσότερες πληροφορίες

Αν υπάρχει, ωστόσο, κάτι που δεν καταλαβαίνετε ή θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνιση για σημεία της online διαδικασίας επίλυσης επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που έχουμε στη διάθεσή σας: