Ενημέρωση

askΓρήγορη & απλή ενημέρωση

Η προσπάθειά μας στο ADR point είναι να κάνουμε απλή και εύκολη την ενημέρωσή σας για τις εναλλακτικές διαδικασίες επίλυσης διαφορών. Να σας δείξουμε, τις διαπραγματεύσεις, τη διαμεσολάβηση και την ηλεκτρονική επίλυση με τρόπο που θα την καταλάβετε και θα τη χρησιμοποιήσετε. Κωδικοποιήσαμε λοιπόν μόνο όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Θα τα βρείτε όλα στην ιστοσελίδα μας. Στο πιο σύγχρονο περιβάλλον επίλυσης διαφορών.  


Videos

Συχνά η εικόνα περνά πιο εύκολα μηνύματα. Για αυτό φροντίσαμε να σας δείξουμε τη διαμεσολάβηση με τρόπο οπτικοποιημένο και ευχάριστο. Είμαστε βέβαιοι πως θα σας αρέσει.


Οδηγός επίλυσης              

Το ADR point σας δίνει ένα οδηγό επίλυσης που θα κάνει πιο απλή τη χρήση των παραπάνω διαδικασιών. Με απλά βήματα και σαφή περιγραφή ώστε να κάνετε τη διαδικασία επίλυσης ακόμη ευκολότερη. Θα τον βρείτε κάνοντας κλικ σε κάθε ενότητα των υπηρεσιών μας. Ξεχωριστά στις διαπραγματεύσεις, στη διαμεσολάβηση, στην online επίλυση διαφορών. Και για ότι χρειαστεί να ρωτήσετε, είμαστε εδώ!


Νομοθεσία

Αν θελήσετε να ενημερωθείτε για τη νομοθεσία σχετικά με τη διαμεσολάβηση έχουμε επιλέξει μια συλλογή νόμων και αποφάσεων που βρίσκεται στο τετράπτυχο στη μέση της αρχικής μας σελίδας, κάτω από τον τίτλο Νομοθεσία.


Βιβλιοθήκη

Στο ADR point δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με έντυπα, άρθρα και εκδόσεις για την ενημέρωσή σας. Μπορείτε να την βρείτε στο τετράπτυχο στη μέση της αρχικής μας σελίδας, κάτω από τον τίτλο Βιβλιοθήκη.


Έντυπα

Διαβάστε και εκτυπώστε 5 απλά έντυπα για την καινοτομία του ADR point, τα πλεονεκτήματα της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών, τα πρακτικά βήματα της διαδικασίας και τα οφέλη επιχειρήσεων & καταναλωτών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες επίλυσης του ADR point

 

         


Έχουμε νέα!

Κάθε τι που συμβαίνει στο χώρο της εναλλακτικής επίλυσης των διαφορών, θα το βρείτε αναρτημένο στο μπλε "ticker" της αρχικής μας σελίδας. Νέα, ειδήσεις, άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ιστορίες, δελτία τύπου. Με ένα κλικ στον τίτλο ή στη φωτογραφία θα δείτε όλες τις αναρτήσεις ανά κατηγορία.


Λείπει κάτι;

Υπάρχει κάτι σχετικό που δε βρήκατε στην ιστοσελίδα μας; Ενημερώστε μας με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα και θα το δούμε άμεσα.


Επικοινωνία με όλα τα μέσα

Έχουμε φροντίσει να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με ευκολία και ταχύτητα. Συνδεθείτε λοιπόν μαζί μας με όλους τους τρόπους.