Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών

O Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων (ν.4469/2017) δίνει τη δυνατότητα σε πολλές επιχειρήσεις να διαπραγματευτούν σε μια μόνο διαδικασία τις οφειλές τους με το σύνολο των πιστωτών τους, δηλαδή δημόσια ταμεία, φορείς κοινωνικής ασφάλισης, τράπεζες και τρίτους ιδιώτες προμηθευτές επιδιώκοντας ρυθμίσεις προσαρμοσμένες στο σχέδιο που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα και τη θετική τους πορεία.

Ωστόσο, ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος και σύνθετος στις προβλεπόμενες διαδικασίες και προθεσμίες. Είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό να δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να μην προκύψουν τυπικά λάθη στην αίτηση υπαγωγής, υπέρβαση προθεσμιών ή ουσιαστικές παραλείψεις στον τρόπο σύνταξης των προτάσεων.

Γιατί μπορεί η υποβολή της αίτησης στην πλατφόρμα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού χρειάζεται ένα ΚΛΙΚ...αλλά η ΕΠΙΤΥΧΙΑ της εξαρτάται από όσα χρειάζεται να γίνουν ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ απ' αυτό!

Το ADR point δημιούργησε έναν ειδικό μηχανισμό υποδοχής για την προετοιμασία υπαγωγής της επιχείρησής σας στο νέο νόμο διαθέτοντας την τεχνογνωσία που απαιτείται για

ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ της γενικής εικόνας της εταιρίας
ΣΥΝΤΑΞΗ του επιχειρηματικού σχεδίου & της πρότασης προς τους πιστωτές
ΥΠΟΒΟΛΗ της αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον συντονιστή & διαχείριση της διαδικασίας
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ με τους πιστωτές
ΕΛΕΓΧΟ της τελικής συμφωνίας & υποβολή της για επικύρωση

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ τη νέα δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών σας στο μεγαλύτερο Κέντρο Εξωδικαστικής Επίλυσης Διαφορών στην Ελλάδα με παρουσία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε 40 πόλεις της χώρας.

 

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ

ΣΑΣ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΛΑ & ΕΞΥΠΝΑ

 ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

 

ΤΕΣΤ ΥΠΑΓΩΓΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο για μια πρώτη εκτίμηση αν η επιχείρησή σας
μπορεί να υπαχθεί στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών

Copyright ADR point


ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ