Οικονομικές Διαφορές


Χρηματικές διαφορές

Πολλές φορές, εκτός από τις άλλες αιτίες, η διαμεσολάβηση έχει να επιλύσει και ζητήματα χρηματικής φύσης. Συχνά αυτό έχει μεγάλη βαρύτητα στη συνολική λύση του προβλήματος. Σε άλλες περιπτώσεις, η χρηματική διαφορά είναι η μοναδική διαφορά. Όλη δηλαδή η διαδικασία διαμεσολάβησης επικεντρώνεται στο ποσό που θα δεχθεί να πληρώσει το ένα μέρος και θα δεχθεί να λάβει το άλλο.  


Επίλυση με διαμεσολάβηση

Η διαμεσολάβηση μπορεί να επιλύσει τέτοιου είδους διαφορές με τρόπο έξυπνο και απλό. Βρίσκοντας λύση στη διαφορά αλλά και διασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν άλλες αιτίες σύγκρουσης μεταξύ των μερών.  


Έξυπνες λύσεις

Το ADR point χρησιμοποιεί έξυπνες τεχνολογικές εφαρμογές που μπορούν να επιλύσουν διαφορές που περιορίζονται στην αναζήτηση χρηματικής συμφωνίας. Πρόκειται για online διαδικασίες που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και «τεχνολογική ουδετερότητα». Είναι ένας συνδυασμός ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης και διαμεσολάβησης που δίνει γρήγορες κα αποτελεσματικές λύσεις.


Πλεονεκτήματα & Κανόνες Διαδικασίας

Σκεφτήκαμε να κάνουμε ευκολότερη για εσάς την πρόσβαση σε δύο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τη διαμεσολάβηση. Στα πλεονεκτήματα της διαμεσολάβησης (πράσινο εικονίδιο) και στους Κανόνες Διαδικασίας της διαμεσολάβησης (μπλε εικονίδιο). Με ένα απλό κλικ...

    

                  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ                  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ


Πρόγραμμα freepoint

Στο ADR point πιστεύουμε στη δύναμη της διαμεσολάβησης. Θεωρούμε λοιπόν πως είναι  σημαντικό να δώσουμε τη δυνατότητα στα μέρη μιας διαφοράς να ενημερωθούν αλλά και να γνωρίσουν τη διαδικασία πριν αποφασίσουν να τη χρησιμοποιήσουν. Για αυτό φτιάξαμε το πρόγραμμα freepoint

Με βάση το πρόγραμμα freepoint το ADR point ορίζει τη συνάντηση των δύο μερών σε μια από τις αίθουσες διαμεσολάβησης του ADR point. Εκεί, ένας διαπιστευμένος διαμεσολαβητής συζητά με  τα μέρη και τους εξηγεί πως μπορούν να επιλύσουν τη διαφορά τους με διαμεσολάβηση, αποφεύγοντας τα δικαστήρια. Στο τέλος της ενημερωτικής συνάντησης τα μέρη είναι ελεύθερα να αποφασίσουν αν θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τρόπο επίλυσης της διαφοράς τους.  Κι όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που διέθεσαν τα μέρη ήταν λίγο χρόνο για να γνωρίσουν τη διαμεσολάβηση.

Το πρόγραμμα που έχει μεγάλη αποδοχή, δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία σε πολίτες και επιχειρήσεις να γνωρίσουν έναν άλλο τρόπο επίλυσης διαφορών. Αν τον επιλέξουν, ανοίγεται μπροστά τους ένας νέος κόσμος σημαντικών πλεονεκτημάτων. Αν δεν τον επιλέξουν .... τα δικαστήρια είναι πάντα εκεί!       


Ρωτήστε το ADR point

Οι χρηματικές διαφορές δεν είναι όλες οι ίδιες. Έχει σημασία το ύψος της οφειλής, η οικονομική κατάσταση των μερών και πολλές φορές επιπλέον αιτίες σύγκρουσης ανάμεσα στα μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφορά σας μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο, να συμπληρώσετε και να μας στείλετε τη σχετική φόρμα.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΠερισσότερες πληροφορίες

Αν υπάρχει, ωστόσο, κάτι που δεν καταλαβαίνετε ή θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που έχουμε στη διάθεσή σας.